Ξάφρισαν τουρίστες έξω από τη Μητρόπολη της Πάτρας

Ξάφρισαν τουρίστες έξω από τη Μητρόπολη της Πάτρας

Όπως κατέθεσαν στους αστυνομικούς, κάποια ανήλικα παιδιά - πιθανότατα τσιγγάνοι - τους απασχόλησαν τραβώντας την προσοχή τους και, όταν απομακρύνθηκαν, αντιλήφθηκαν ότι είχαν κάνει φτερά τα κινητά τους και τα χρήματα που είχαν μαζί τους! 

Ξάφρισαν τουρίστες έξω από τη Μητρόπολη της Πάτρας
Το ζευγάρι των Γάλλων τουριστών που πήγε το απόγευμα της Κυριακής να θαυμάσει τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, δεν είχε ενημερωθεί για τις συμμορίες πορτοφολάδων που δρουν στην περιοχή και την… πάτησε!

Όπως κατέθεσαν αργότερα στους αστυνομικούς, κάποια ανήλικα παιδιά –πιθανότατα τσιγγάνοι τους απασχόλησαν τραβώντας την προσοχή τους και, όταν απομακρύνθηκαν, αντιλήφθηκαν ότι είχαν κάνει φτερά τα κινητά τους και τα χρήματα που είχαν μαζί τους! Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ελέγχουν οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας κοντινών καταστημάτων.

Κλείσιμο
*** Πήγε να πιεί καφέ σε μια καφετέρια στη Δράμα, αλλά είδε ότι η 30χρονη υπάλληλος ήταν απασχολημένη σερβίροντας άλλους θαμώνες και… «βούτηξε» το κινητό της ένας 40χρονος Έλληνας! Όμως, η νεαρή εργαζόμενη τον πήρε είδηση και κάλεσε αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν το κινητό στην κατοχή του, της το επέστρεψαν και πέρασαν χειροπέδες στον δράστη.

*** Χωμένο μέσα σε έναν κάδο ανακύκλωσης του Δήμου Λάρισας βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έναν 33χρονο Έλληνα, ο οποίος αναζητούσε ανακυκλώσιμα υλικά που μπορούσαν να πουληθούν! Όσα είχε αρπάξει ως εκείνη την ώρα, αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου, ενώ ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης