Βούλγαρος είχε «θωρακίσει» το αυτοκίνητό του με... χασίς

Βούλγαρος είχε «θωρακίσει» το αυτοκίνητό του με... χασίς

Οι αστυνομικοί ξετρύπωσαν και τις 15 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 25,98 κιλών, τις οποίες είχε κρύψει σε διάφορα σημεία

Βούλγαρος είχε «θωρακίσει» το αυτοκίνητό του με... χασίς
Πρωτότυπη... μόνωση διάλεξε για το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένας νεαρός Βούλγαρος που επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα από την πατρίδα του! Οι χώροι της μηχανής και κάτω από τα καθίσματα, τα πλαϊνά, ακόμη και η μηχανή, ήταν... “θωρακισμένα” με δέματα γεμάτα χασίς το οποίο σκόπευε να πουλήσει σρο εσωτερικό της χώρας!

Όμως, ο 29χρονος αλλοδαπός λογάριασε χωρίς τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής, οι οποίοι τον εντόπισαν να φτάνει με το αυτοκίνητο στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας προερχόμενος από τη Βουλγαρία και το έκαναν “φύλλο και φτερό”. Έτσι, δεν άργησαν να ξετρυπώσουν και τις 15 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 25.986 γραμμαρίων, τις οποίες είχε κρύψει σε διάφορα σημεία.

Κλείσιμο
Ο νεαρός Βούλγαρος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο, 94 λέβα Βουλγαρίας και ένα κινητό που είχε πάνω του ο δράστης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης