Χαλκιδική: Συνελήφθη 35χρονος που λήστευε ενοικιαζόμενα δωμάτια

Χαλκιδική: Συνελήφθη 35χρονος που λήστευε ενοικιαζόμενα δωμάτια

Είχε αρπάξει μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 3.600 ευρώ

Χαλκιδική: Συνελήφθη 35χρονος που λήστευε ενοικιαζόμενα δωμάτια
Τρίτη και... φαρμακερή ήταν η τελευταία εισβολή ενός 35χρονου Έλληνα διαρρήκτη που «χτύπησε» μέσα σε λίγη ώρα τρία ενοικιαζόμενα δωμάτια σε δύο συγκροτήματα στην ίδια περιοχή της Χαλκιδικής. Μετά από  αυτήν, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Κασσάνδρας.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις καταγγελίες των ενοίκων, είχε αρπάξει μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 3.600 ευρώ, όμως στην κατοχή του κατασχέθηκαν μόνο  415 ευρώ και ένα κινητό. Ο 35χρονος ανακρίνεται για να αποκαλύψει τι έκανε τα υπόλοιπα κλοπιμαία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

Κλείσιμο
*** Δυο Έλληνες ιερόσυλοι «χτύπησαν» ένα παρεκκλήσι στην Κατερίνη, αλλά συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο 41χρονος ακινητοποιήθηκε ενώ φύλαγε τσίλιες απ' έξω, ενώ ο 25χρονος συνεργός του έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μόλις παραβίασε το παγκάρι και άρπαξε όσα χρήματα είχε. Πάνω του, κατασχέθηκε και ένα αυτοσχέδιο διαρρηκτικό εργαλείο. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.

*** Ένα ηλεκτρικό μοτέρ άρπαξε από τον προαύλιο χώρο του σπιτιού ενός 53χρονου στην Καρδίτσα ένας 19χρονος Έλληνας, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειαςπριν προλάβει να διαφύγει. Το κλεμμένο μοτέρ κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης