«Κυνηγός» μετάλλων έκλεψε... σφαίρες από σκοπευτήριο!

«Κυνηγός» μετάλλων έκλεψε... σφαίρες από σκοπευτήριο!

Η κλοπή έγινε κάποια στιγμή από τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής ως την Τρίτη, όταν δεν λειτουργούσαν οι εγκαταστάσεις του Σκοπευτηρίου Σελλασίας,

Παράνομο γηροκομείο εντοπίστηκε στην Θεσπρωτία
Δεν είχε το... θεό του ένας νεαρός “κυνηγός” μετάλλων που, για να βγάλει μεροκάματο, δεν δίστασε να εισβάλλει σε ένα σκοπευτήριο σε περιοχή της Λακωνίας και να κλέψει... σφαίρες, με σκοπό να τις πουλήσει για παλιοσίδερα σε κάποια μάντρα ανακύκλωσης μετάλλων!

Η κλοπή έγινε κάποια στιγμή από τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής ως την Τρίτη, όταν δεν λειτουργούσαν οι εγκαταστάσεις του Σκοπευτηρίου Σελλασίας, το οποίο χρησιμοποιείται από το Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης για αγωνιστικές δραστηριότητες. Ο 26χρονος Έλληνας τρύπωσε μέσα, βρήκε το σημείο όπου αποθηκεύονταν τα σκοπευτικά φυσίγγια, τα δόρτωσε σε ένα... καρότσι που βρήκε και εξαφανίστηκε!

Κλείσιμο
Μετά την καταγγελία των υπευθύνων του σκοπευτηρίου, ξεκίνησε έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Σπάρτης και η κλοπή εξιχνιάστηκε. Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε ένα μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στο σκοπευτήριο, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των υπολοίπων συνεχίζεται. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης