Συνδικάτο τουρισμού: Διαμαρτυρία σε εταιρία ενοικίασης εργαζομένων

Συνδικάτο τουρισμού: Διαμαρτυρία σε εταιρία ενοικίασης εργαζομένων

Mέλη του συνδικάτου εισήλθαν εντός του κτιρίου και ζητούν να συναντηθούν με κάποιον υπεύθυνο προκειμένου να υποβάλλουν τα αιτήματά τους

Συνδικάτο τουρισμού: Διαμαρτυρία σε εταιρία ενοικίασης εργαζομένων
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στα γραφεία πολυεθνικής εταιρείας που παρέχει σε ανταγωνιστικές τιμές εργαζόμενους ξενοδοχείων σε ειδικότητες όπως καθαρισμός, κετερινγκ, καθώς και στελέχη φύλαξης, σε διάφορους  φορείς (νοσοκομεία, αεροδρόμια, πανεπιστημιακοί χώροι κ.α. ) πραγματοποιείται αυτή την ώρα από μέλη του Συνδικάτου Επισιτισμού- Τουρισμού και Ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Αττικής. 

Αυτή την ώρα τα μέλη του συνδικάτου εισήλθαν εντός του κτιρίου και ζητούν να συναντηθούν με κάποιον υπεύθυνο προκειμένου να υποβάλλουν τα αιτήματά τους. 

Κλείσιμο
Οι ίδιοι κάνουν λόγο για λειτουργία δουλεμπορικών συνεργείων και καταγγέλλουν ότι οι εργαζόμενοι που παρέχονται από την εταιρεία σε διάφορους φορείς λαμβάνουν μισθούς «ψίχουλα και γίνονται αντικείμενα εργασιακής εκμετάλλευσης. Καταγγέλλουν ότι η εταιρεία έχει στην δούλεψη της 3000 εργαζομένους ( καμαριέρες, σερβιτόρους, λαντζέριδες κ.α.). 

Τέλος όπως αναφέρουν τα μέλη του συνδικάτου θα μεταβούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας που χρησιμοποιεί εργαζομένους δε διάφορους τομείς από την συγκεκριμένη πολυεθνική εταιρεία.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης