Πήγαιναν διακοπές με τον σάκο τους γεμάτο χασίς

Πήγαιναν διακοπές με τον σάκο τους γεμάτο χασίς

Μετά την θετική αντίδραση του σκύλου, οι λιμενικοί άνοιξαν τον σάκο για να τον ελέγξουν και βρήκαν στο εσωτερικό του μία νάιλον συσκευασία τυλιγμένη με μονωτική ταινία, η οποία περιείχε 154 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Πήγαιναν διακοπές με τον σάκο τους γεμάτο χασίς
Ένας ταξιδιωτικός σάκος που μετέφεραν εκτός των αποσκευών τους τρεις νεαροί οι οποίοι αποβιβάστηκαν από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Καμαριώτισσας στην Σαμοθράκη, τράβηξε σαν... μαγνήτης τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο των ανδρών της Ασφάλειας του Λιμενικού!

Μετά την θετική αντίδραση του σκύλου, οι λιμενικοί άνοιξαν τον σάκο για να τον ελέγξουν και βρήκαν στο εσωτερικό του μία νάιλον συσκευασία τυλιγμένη με μονωτική ταινία, η οποία περιείχε 154 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι διακοπές που ονειρεύονταν οι τρεις 24χρονοι φίλοι πήγαν... περίπατο, καθώς συνελήφθησαν και επέστρεψαν στην Αλεξανδρούπολη για να προσαχθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 368 γραμμαρίων επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος ένας 21χρονος Αλβανός, που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας. Το χασίς κατασχέθηκε μαζί με δύο κινητά που είχε στην κατοχή του ο εναρός αλλοδαπός, ο οποίος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς και του ασκήθηκε δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα με σκοπό τη διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης