Τρίκαλα: 39χρονος αγόρασε αυτοκίνητο που δεν... υπήρχε!

Τρίκαλα: 39χρονος αγόρασε αυτοκίνητο που δεν... υπήρχε!

Βρήκε το όχημα σε ηλεκτρονική αγγελία, κατέθεσε 1.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό και... περίμενε - Ο απατεώνας ήταν ένας 45χρονος Έλληνας

Τρίκαλα: 39χρονος αγόρασε αυτοκίνητο που δεν... υπήρχε!
Η ηλεκτρονική αγγελία που βρήκε σε ιστοσελίδα για την πώληση  ενός αυτοκινήτου, κίνησε το ενδιαφέρον ενός 39χρονου από την Πύλη Τρικάλων, που επικοινώνησε με έναν άγνωστο ο οποίος εμφανιζόταν ως πωλητής και συμφώνησαν στην αγορά.

Ο «πωλητής» ζήτησε από το θύμα να καταθέσει 1.000 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε για να του παραδώσει το αυτοκίνητο, πράγμα που εκείνος έκανε την περασμένη Κυριακή. Όμως, ο άγνωστος δεν του έστειλε ποτέ το όχημα και διέκοψε κάθε επικοινωνία, με αποτέλεσμα ο 39χρονος να υποβάλλει καταγγελία στο τμήμα της περιοχής του.

Κλείσιμο
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς, που διαπίστωσαν ότι ο λογαριασμός ανήκε σε έναν 45χρονο Έλληνα και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για απάτη μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, ο συνεργός του που έκανε τη συμφωνία παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος και η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίησή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης