Έπιασαν βαρυποινίτη δουλέμπορο που διέφευγε

Έπιασαν βαρυποινίτη δουλέμπορο που διέφευγε

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος διαπίστωσαν ότι ήταν ελεύθερος παρά την καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας 

Έπιασαν βαρυποινίτη δουλέμπορο που διέφευγε
Βαριά ποινή κάθειρξης 25 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 51χρονου Έλληνα που είχε καταδικαστεί για άμεση συνέργεια σε μεταφορά παράτυπων μεταναστών και συνελήφθη στον Αρχάγγελο Πρέβεζας.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος διαπίστωσαν ότι ήταν ελεύθερος παρά την καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας για το αδίκημα που είχε διαπράξει σε έδαφος κράτους- μέλους της Ε.Ε., κατά συρροή και από κερδοσκοπία και του έβαλαν χειροπέδες. Ο βαρυποινίτης φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που διέταξε τον εγκλεισμό του στην φυλακή.

Κλείσιμο
*** Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών εκκρεμούσε με καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας σε βάρος ενός 31χρονου Αλβανού, ο οποίος είχε επιστρέψει παράνομα στη χώρα παρά τα μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen. Ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Μεικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης στο Κεράσοβο Ιωαννίνων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης