Μπήκε στο γραφείο, πήρε ένα πορτοφόλι κι έφυγε!

Μπήκε στο γραφείο, πήρε ένα πορτοφόλι κι έφυγε!

Για κακή του τύχη, ο καταστηματάρχης τον είδε να βγαίνει και όταν διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, ενημέρωσε τους άνδρες της Ασφάλειας

Τσιγγάνοι πίσω από πέντε κλοπές στο Μεσολόγγι
Σαν κύριος μπήκε στο γραφείο του καταστήματος ενός 49χρονου σε μια περιοχή της Κοζάνης ένας 36χρονος Έλληνας και, όταν είδε ότι ο ιδιοκτήτης δεν βρισκόταν εκεί αλλά είχε αφήσει το πορτοφόλι του, άρπαξε όσα χρήματα είχε μέσα και έσπευσε αμέσως να εξαφανιστεί! 

Για κακή του τύχη, ο καταστηματάρχης τον είδε να βγαίνει και όταν διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, ενημέρωσε τους άνδρες της Ασφάλειας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα τον δράστη σε κοντινή περιοχή, τον συνέλαβαν και επέστρεψαν το χρηματικό ποσό στον δικαιούχο. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, κατηγορούμενος για κλοπή.

Κλείσιμο
*** Όλα τα ανταλλακτικά που είχε κλέψει από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε διαρρήξει στις 14 Ιουνίου στην πόλη της Άρτας, βρέθηκαν στο σπίτι του 21χρονου Έλληνα δράστη όπου έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μόλις ταυτοποιήθηκε από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Ερευνών. Ο νεαρός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό πλημμελήματος η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης