Βόλος: Εξαπάτησαν νεαρό με την αγορά μοτοσικλέτας

Βόλος: Εξαπάτησαν νεαρό με την αγορά μοτοσικλέτας

Από τον περασμένο Φεβρουάριο αναζητούσε η Ασφάλεια τους δύο απατεώνες

Βόλος: Εξαπάτησαν νεαρό με την αγορά μοτοσικλέτας
Από τον περασμένο Φεβρουάριο αναζητούσε η Ασφάλεια Βόλου δυο απατεώνες οι οποίοι εξαπάτησαν ένα νεαρό που φιλοδοξούσε να αγορά τη μοτοσικλέτα των ονείρων του σε χαμηλή τιμή και, τελικά, τους ταυτοποίησαν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Ο 19χρονος είχε δει την αγγελία για την πώληση μιας Yamaha Crypton 125 κυβικών σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών και επικοινώνησε με τον 28χρονο φερόμενο ως ιδιοκτήτη, ο οποίος του ζήτησε να καταθέσει 500 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του ως προκαταβολή για να του στείλει με μεταφορική τη μοτοσικλέτα. Όμως, η αποστολή καθυστερούσε και, όταν το θύμα επικοινώνησε ξανά με τον 28χρονο, εκείνος του είπε πως όφειλε 600 ευρώ σε έναν 37χρονο από τον οποίο είχε αγοράσει τη μηχανή και εκείνος δεν του έδινε τα χαρτιά μεταβίβασης.

Κλείσιμο
Ο νεαρός από τον Βόλο το πίστεψε και προσφέρθηκε να καταθέσει τα 600 ευρώ στον λογαριασμό του 37χρονου, καθώς έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να πληρώσει και άλλα χρήματα για να ολοκληρωθεί η αγορά. Όταν το έκανε, όμως, τόσο ο 28χρονος όσο και ο 37χρονος έπαψαν να απαντούν στις κλήσεις του με αποτέλεσμα να αντιληφθεί πως τον είχαν εξαπατήσει. Οι αστυνομικοί στους οποίους τους κατήγγειλε, διασταύρωσαν τα στοιχεία των δραστών και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος τους, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης