Ταυτοποίησαν τους κλέφτες αλλά δεν τους βρήκαν

Ταυτοποίησαν τους κλέφτες αλλά δεν τους βρήκαν

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 32, 38 και 39 χρόνων και η 30χρονη γυναίκα που ήταν μαζί τους, τρύπωσαν στο σπίτι μέρα- μεσημέρι χωρίς να τους πάρει είδηση κάποιος και άρπαξαν ένα ποσό ύψους 1.500 ευρώ

Ταυτοποίησαν τους κλέφτες αλλά δεν τους βρήκαν
Η διάρρηξη που έγινε την περασμένη Πέμπτη σε ένα σπίτι στην Κέρκυρα με λεία μετρητά και χρυσαφικά, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Παλαιοκαστριτών. Ωστόσο, οι τέσσερις Έλληνες δράστες δεν εντοπίστηκαν και διαφεύγουν μαζί με τα κλοπιμαία.

Οι τρεις άνδρες ηλικίας 32, 38 και 39 χρόνων και η 30χρονη γυναίκα που ήταν μαζί τους, τρύπωσαν στο σπίτι μέρα- μεσημέρι χωρίς να τους πάρει είδηση κάποιος και άρπαξαν ένα ποσό ύψους 1.500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά αξίας 750 ευρώ. Παρά τις έρευνες, ωστόσο, τα ίχνη τους δεν βρέθηκαν και οι αναζητήσεις συνεχίζονται. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

*** Άλλη μια κλοπή από τις πολλές που έχουν αναστατώσει τον τελευταίο καιρό την περιοχή του Βίκου Ιωαννίνων εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ζαγορίου. Το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου ταυτοποίησε από τα αποτυπώματά του ως δράστη έναν 44χρονο, ο οποίος είχε διαρρήξει το σπίτι μιας 72χρονης και είχε αρπάξει χρήματα και κοσμήματα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, αλλά δεν εντοπίστηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης