Συνελήφθη φυγόποινος στην Αιτωλοακαρνανία

Συνελήφθη φυγόποινος στην Αιτωλοακαρνανία

Είχε καταδικαστεί για κλοπή, εξύβριση, απειλή και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Συνελήφθη φυγόποινος στην Αιτωλοακαρνανία
Για κλοπή, εξύβριση, απειλή και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πρωτοδικείο Μεσολογγίου ένας 51χρονος Έλληνας, αλλά δεν βρισκόταν στο δικαστήριο την ώρα της ετυμηγορίας.

Έτσι, είχε θεωρηθεί φυγόποινος και συνελήφθη στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. Τώρα, θα πρέπει να εκτίσει την ποινή φυλάκισης 18 μηνών και τη χρηματική ποινή 5.500 ευρώ που του είχε επιβληθεί, ή να πληρώσει για την εξαγορά της.

Κλείσιμο
*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις των Β’ και ΣΤ’  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για ακάλυπτες επιταγές με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και δυο μηνών και χρηματική ποινή εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 57χρονου Έλληνα που συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. 

*** Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας οδηγήθηκε και ένας 44χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους.

*** Στη Βέροια, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 33χρονος Γεωργιανός, σε βάρος του ποίου είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Κοζάνης με τις κατηγορίες των διακεκριμένων κλοπών και της παραβίασης των όρων διαμονής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης