Ηράκλειο: Διαρρήκτες παρίσταναν τους Ρουμάνους στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: Διαρρήκτες παρίσταναν τους Ρουμάνους στο Ηράκλειο

Οι δράστες ηλικίας 32 και 48 χρόνων ήταν εφοδιασμένοι με πλαστές ταυτότητες και άδειες ικανότητας οδήγησης με σφραγίδες Ρουμανίας

Ηράκλειο: Διαρρήκτες παρίσταναν τους Ρουμάνους στο Ηράκλειο
Διάνα έκαναν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που σταμάτησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, καθώς οι δυο Έλληνες επιβάτες του που τους έδειξαν πλαστά… ρουμανικά έγγραφα αποδείχθηκαν διαρρήκτες!

Οι δράστες ηλικίας 32 και 48 χρόνων ήταν εφοδιασμένοι με πλαστές ταυτότητες και άδειες ικανότητας οδήγησης με σφραγίδες Ρουμανίας, αλλά είχαν πάνω τους και 3.250 ευρώ τα οποία δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Έτσι, κατασχέθηκαν και οι δυο Έλληνες προσήχθησαν στην Ασφάλεια για την σχετική προανάκριση.

Κλείσιμο
Η έρευνα αποκάλυψε ότι την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη είχαν διαρρήξει δυο σπίτια σε περιοχές των Δήμων Κισσάμου στα Χανιά και Αγίου Βασιλείου  στο Ρέθυμνο και είχαν αρπάξει συνολικά 2.550 ευρώ. Επειδή, όμως, τα χρήματα που είχαν ήταν πολύ περισσότερα, οι αστυνομικοί που τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κλοπή και πλαστογραφία πιστοποιητικών συνεχίζουν τις έρευνες, καθώς φαίνεται ότι έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης