Βόλος: Πονηρός «μάδησε» νεαρή για να της λύσει τα… μάγια

Βόλος: Πονηρός «μάδησε» νεαρή για να της λύσει τα… μάγια

Συνελήφθη 54χρονος 

Βόλος: Πονηρός «μάδησε» νεαρή για να της λύσει τα… μάγια
Τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε μια νεαρή συνάδελφός του σε καφέ όπου εργάζονταν στο Βόλο εκμεταλλεύτηκε ένας επιτήδειος που παρίστανε τον… μάγο και κατάφερε να της αποσπά χρήματα επί έναν ολόκληρο χρόνο.
 
Η εύπιστη 24χρονη πείστηκε από τον 54χρονο ότι πιθανόν της είχαν κάνει μάγια και ότι μπορούσε να τα λύσει, αλλά χρειαζόταν χρήματα για να αγοράσει κάποια απαραίτητα υλικά που κόστιζαν ακριβά. Σταδιακά, η κοπέλα του έδωσε 2.500 ευρώ, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει η ίδια οικονομικό πρόβλημα. Αυτό το αντιλήφθηκε ο σύντροφός της και, όταν την ρώτησε, την άκουσε άναυδος να του αποκαλύπτει πού είχε δώσει τις οικονομίες της.
 
Κλείσιμο
Έτσι, την έπεισε ότι ο 54χρονος την εξαπατούσε και πήγαν μαζί στην Ασφάλεια όπου τον κατήγγειλαν. Σε συνεννόηση με τους αστυνομικούς, η 24χρονη έκλεισε ραντεβού στον δράστη κοντά στις φυλακές Χιλιαδούς όπου του έδωσε 150 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. 
 
Τότε, επενέβησαν οι άνδρες της Ασφάλειας αλλά ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του. Στην καταδίωξη που ακολούθησε, ο 54χρονος εγκλωβίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για απάτη και απείθεια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης