Ο ΕΒΕΑ είναι το νέο μέλος του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών

Ο ΕΒΕΑ είναι το νέο μέλος του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών

Θα συνεργαστεί με τους υπόλοιπους 20 θεσμικούς εκπροσώπους της οικονομικής και επιστημονικής ζωής του τόπου, προκειμένου να διαδοθεί η διαμεσολάβηση ως σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα επίλυσης των διαφορών
 

Ο ΕΒΕΑ είναι το νέο μέλος του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.) είναι το νέο μέλος του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.).
  
Ειδικότερα, κατά τις εργασίες της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ., πλέον των άλλων αποφάσεων που ελήφθησαν, ενεκρίθη η εγγραφή του Ε.Β.Ε.Α. ως νέου εταίρου του Οργανισμού.

Κλείσιμο
Το Ε.Β.Ε.Α. θα συνεργαστεί με τους υπόλοιπους 20 θεσμικούς εκπροσώπους της οικονομικής και επιστημονικής ζωής του τόπου, μέλη του Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ., προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστή και να διαδοθεί η διαμεσολάβηση ως σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα επίλυσης των διαφορών.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η σύσταση δύο νέων θέσεων αντιπροέδρων της διοικούσας επιτροπής, πέραν της θέσεως του Α΄ αντιπροέδρου που ήδη κατέχει ο Νικόλαος Καραμούζης, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Ακόμη, με ομόφωνη απόφαση της εν λόγω γενικής συνέλευσης ορίστηκαν νέοι αντιπρόεδροι οι Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων Ελλάδας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.) και Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Τέλος, στις εργασίες της γενικής συνέλευσης παρέστη και ο ειδικός γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Φώτης Κουρμούζης, ο οποίος προέβη σε αναλυτική ενημέρωση των μελών του Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ. επί του νέου εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων που προβλέπεται από το νόμο 4469/2017, ενώ παράλληλα συμφωνήθηκε η από κοινού δράση για την προώθηση του θεσμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης