Καλαμάτα: Συνελήφθη 75χρονος με εκρηκτικά και χασίς

Καλαμάτα: Συνελήφθη 75χρονος με εκρηκτικά και χασίς

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Καλαμάτα: Συνελήφθη 75χρονος με εκρηκτικά και χασίς
Το ενδεχόμενο να τροφοδοτούσε με εκρηκτικά και πυρομαχικά, κυκλώματα παρανομίας που δρουν στη νότια Πελοπόννησο, ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καλαμάτας για έναν ηλικιωμένο που έπεσε στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς διακινούσε και σημαντικές ποσότητες χασίς.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 75χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας, βρήκαν όπως περίμεναν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 654 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Μαζί με αυτά, όμως, ο ηλικιωμένος είχε κρυμμένα πέντε καψύλλια πυροκροτητών, τρεις φωτοβολίδες και 92 φυσίγγια τα οποία επίσης κατασχέθηκαν. Ο 75χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. 

Κλείσιμο
*** Τρεις Έλληνες ηλικίας 49, 39 και 29 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου που σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σε περιοχή του Κιλκίς και βρήκαν μέσα ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και 55 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Οι δράστες ανακρίνονται στο αστυνομικό τμήμα Πολυκάστρου για σχέσεις με κυκλώματα της νύχτας και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς για παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης