ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Έκλεψε το αυτοκίνητο αλλά δεν πρόλαβε να φύγει

Έκλεψε το αυτοκίνητο αλλά δεν πρόλαβε να φύγει

Μόλις είδε τους αστυνομικούς ο 37χρονος δράστης, πέταξε τα κλειδιά του οχήματος στο έδαφος και προσπάθησε να διαφύγει - Όμως, οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν, τον ακινητοποίησαν και του έβαλαν χειροπέδες

Έκλεψε το αυτοκίνητο αλλά δεν πρόλαβε να φύγει
Η κλήση μιας 27χρονης γυναίκας που κατήγγειλε στο κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας ότι της έκλεψαν το αυτοκίνητο στην Πάτρα, κινητοποίησε άμεσα τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι το εντόπισαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Μόλις τους είδε ο 37χρονος Έλληνας δράστης, πέταξε τα κλειδιά του οχήματος στο έδαφος και προσπάθησε να διαφύγει. Όμως, οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν, τον ακινητοποίησαν και του έβαλαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές οχημάτων, πριν τον οδηγήσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Κλείσιμο
Το ίδιο συνέβη στην Πάτρα και με έναν 39χρονο Έλληνα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μόλις είχε διαρρήξει το αυτοκίνητο μιας άλλης γυναίκας σπάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο το τζάμι της πόρτας του οδηγού. Ο δράστης έγινε αντιληπτός από περίοικους, οι οποίοι ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που τον έπιασαν μέσα στο όχημα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης