Με το Ι.Χ. των ηλικιωμένων διέφυγαν οι ληστές

Με το Ι.Χ. των ηλικιωμένων διέφυγαν οι ληστές

Όταν έφυγαν οι ληστές, η γυναίκα έλυσε τον σύζυγό της και ειδοποίησαν την Ασφάλεια Λαμίας, που διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για να τους εντοπίσει

Με το Ι.Χ. των ηλικιωμένων διέφυγαν οι ληστές
Με μπλόκα σε διάφορους οδικούς κομβους στην Φθιώτιδα και τη Βοιωτία, προσπαθούν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν το γκρι Peugeot 308 με το οποίο διέφυγαν οι δυο άγνωστοι κακοποιοί, αρπάζοντάς το από τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του τον οποίο έδεσαν και λήστεψαν μέσα στο σπίτι του στον Θεολόγο.

Οι δυο κουκουλοφόροι είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του 85χρονου στην περιοχή του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Μονίμων Αξιωματικών, νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Μόλις τον είδαν να βγαίνει, τον ακινητοποίησαν χτυπώντας τον με γροθιές, τον έβαλαν με τη βία μέσα στο σπίτι και τον έδεσαν.  Η σύζυγος του ηλικιωμένου, που βρισκόταν στο μπάνιο, κλειδώθηκε μέσα μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε!

Κλείσιμο
Από εκεί άκουγε με κομμένη την ανάσα τους δράστες που δεν την αντιλήφθηκαν να ερευνούν όλο το σπίτι. Τελικά, ανακάλυψαν 1.700 ευρώ που είχε κρυμμένα ο ηλικιωμένος, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και εξαφανίστηκαν με αυτό. Όταν έφυγαν οι ληστές, η γυναίκα έλυσε τον σύζυγό της και ειδοποίησαν την Ασφάλεια Λαμίας, που διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για να τους εντοπίσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης