Πάτρα: 47χρονος Έλληνας έκλεψε μηχανή και λήστεψε μια γυναίκα

Πάτρα: 47χρονος Έλληνας έκλεψε μηχανή και λήστεψε μια γυναίκα

Άρπαξε την τσάντα της, η οποία περιείχε το ποσό των 35 ευρώ

Πάτρα: 47χρονος Έλληνας έκλεψε μηχανή και λήστεψε μια γυναίκα
Το πρωί έκλεψε μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα ένας 47χρονος Έλληνας και αργά το βράδυ την χρησιμοποίησε για να πλευρίσει μια ανυποψίαστη γυναίκα που κινούνταν πεζή στην Πάτρα, να την χτυπήσει και να αρπάξει την τσάντα της που είχε μέσα 35 ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα.

Ο δράστης προσπάθησε να εξαφανιστεί, αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα βρέθηκε περικυκλωμένος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνελήφθη. Εκτός από την κλεμμένη τσάντα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και τη μοτοσικλέτα και τα επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 47χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια όπου ερευνάται αν έχει εμπλακεί και σε άλλες παρανομίες, πριν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενος για ληστεία και κλοπή.

Κλείσιμο
*** Σχεδόν τρεις εβδομάδες κυκλοφορούσε με τη μοτοσικλέτα που είχε κλέψει από το σπίτι ενός 34χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, ένας 38χρονος Έλληνας. Μετά από έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας, η κλοπή εξιχνιάστηκε και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης