Η λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων στο «μικροσκόπιο» 36 ειδικών

Η λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων στο «μικροσκόπιο» 36 ειδικών

Προτάσεις και συζήτηση για την επίλυση των προβλημάτων σε επίπεδο οικονομικών και οργάνωσης

Η λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων στο «μικροσκόπιο» 36 ειδικών
Η λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων θα μπει στο… μικροσκόπιο 36 διακεκριμένων ομιλητών, ειδικών του χώρου της υγείας, της διοίκησης και της οικονομίας, στο πλαίσιο του συνεδρίου με θέμα «Νοσοκομείο & Νοσοκομειακό Φάρμακο», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 στην Αθήνα (ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel).
 
Το Συνέδριο, το οποίο οργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά, θα αποτελέσει κατά τους διοργανωτές του βήμα διαλόγου μεταξύ όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του συστήματος υγείας για τις Πολιτικές Υγείας των Νοσοκομείων και του Νοσοκομειακού Φαρμάκου.

Κλείσιμο
Εφέτος, για πρώτη φορά, 9 διοικητές μεγάλων νοσοκομείων και 2 διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών θα συζητήσουν μεταξύ άλλων για τα προβλήματα κατανομής προϋπολογισμών και οικονομικής/λειτουργικής αποδοτικότητας νοσοκομείων, τη χρηματοδότησή τους, τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στο χώρο του νοσοκομείου και τις προτάσεις μεταρρυθμίσεων.
 
Οι ομιλητές θα εστιάσουν στα οικονομικά και λειτουργικά θέματα των νοσοκομείων, τα νοσοκομειακά φάρμακα και τα όρια δαπανών, τις προκλήσεις και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις καθώς και το ρόλο της πληροφορικής στην εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων.

Στόχος, να αναδείξουν προτάσεις και λύσεις αλλά και να συζητήσουν τις προκλήσεις στη διαχείριση των νοσοκομείων και τη διάθεση των νοσοκομειακών φαρμάκων με τρόπο που να εξασφαλίζεται η επάρκεια φαρμάκων και να εγγυάται η ποιότητα και η ασφάλεια για τους ασθενείς.
 
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου σημαντικές παρεμβάσεις αναμένονται από εκπροσώπους της πολιτείας, θεσμικών φορέων, της ΗΔΙΚΑ, Συλλόγων Ασθενών, Νοσοκομειακών Ιατρών, Φαρμακοποιών καθώς και από Ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους της φαρμακευτικής βιομηχανίας με στόχο να αναδείξουν προτάσεις και λύσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης