Σπίτι και μαγαζί στα Χανιά ήταν σούπερ μάρκετ... ναρκωτικών

Σπίτι και μαγαζί στα Χανιά ήταν σούπερ μάρκετ... ναρκωτικών

Ο επιχειρηματίας πιάστηκε στα πράσα μέρα-μεσημέρι, τη στιγμή που πουλούσε μια αυτοσχέδια συσκευασία με ηρωίνη βάρους πέντε γραμμαρίων σε έναν 57χρονο «πελάτη» του και συνελήφθησαν και οι δυο

Σπίτι και μαγαζί στα Χανιά ήταν σούπερ μάρκετ... ναρκωτικών
Πάνω στο αλισβερίσι τσάκωσαν οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων έναν 40χρονο του οποίου είχαν γίνει «σκιά», επειδή είχαν μάθει ότι διακινούσε ναρκωτικά. Πράγματι, είχε μετατρέψει το σπίτι του σε… σούπερ μάρκετ κάθε είδους ουσίας, ενώ έκανε διακίνηση και στο μαγαζί του.

Ο επιχειρηματίας πιάστηκε στα πράσα μέρα-μεσημέρι, τη στιγμή που πουλούσε μια αυτοσχέδια συσκευασία με ηρωίνη βάρους πέντε γραμμαρίων σε έναν 57χρονο «πελάτη» του και συνελήφθησαν και οι δυο. Στην κατοχή του 40χρονου κατασχέθηκαν 245 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, βρήκαν ουσίες για κάθε… γούστο! Συγκεκριμένα, κατέσχεσαν 794 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 21 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 15,5 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 5,8 γραμμαρίων, δυο φιαλίδια με μεθαδόνη βάρους 180 γραμμαρίων. Ακόμη, βρήκαν ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του και ποσά ύψους 1.000 ευρώ και 55 δολαρίων από τις αγοραπωλησίες του δράστη.

Σαν να μην ήταν αρκετά αυτά, βρέθηκαν και στην επιχείρηση του 40χρονου μικροποσότητα κοκαΐνης, μεθαδόνη βάρους 284 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και πλήθος νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία των ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που άσκησε στον 57χρονο δίωξη για αγορά και στον 40χρονο για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη οπλοκατοχής. Το πιστόλι που κατείχε παράνομα εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης