Άφησαν ίχνη οι ληστές βενζινάδικου στην Καλαμάτα

Άφησαν ίχνη οι ληστές βενζινάδικου στην Καλαμάτα

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν καρέ- καρέ το οπτικό υλικό και ήδη έχουν κάνει προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι ανακρίνονται.

Άφησαν ίχνη οι ληστές βενζινάδικου στην Καλαμάτα
Παρ’ όλο που είχαν καλύψει τα πρόσωπα και τα χέρια τους, δεν απέφυγαν τα λάθη οι δυο ένοπλοι που λήστεψαν με την απειλή καραμπίνας ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας. Πίσω τους άφησαν ένα γεμάτο φυσίγγι που εξετάζεται για αποτυπώματα και DNA, ενώ η κάμερα του βενζινάδικου κατέγραψε τα χαρακτηριστικά του ενός.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν καρέ- καρέ το οπτικό υλικό και ήδη έχουν κάνει προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι ανακρίνονται. Οι δράστες, που φορούσαν φούτερ με κουκούλες και πλαστικά μπλε γάντια, εισέβαλαν στο πρατήριο τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ακινητοποίησαν τον 44χρονο υπάλληλο φωνάζοντας «Τα λεφτά, τα λεφτά». 

Κλείσιμο
Άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή και το τσαντάκι μέσης που φορούσε ο υπάλληλος παίρνοντας συνολικά 700 ευρώ και μπήκαν βιαστικά σε ένα αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ένας τρίτος συνεργός του με το οποίο διέφυγαν με κατεύθυνση προς την Καλαμάτα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης