Οι συγγενείς την έκλεψαν και μετά την έδειραν!

Οι συγγενείς την έκλεψαν και μετά την έδειραν!

Εξύβρισαν και απείλησαν την ηλικιωμένη και, όταν εκείνη απείλησε να τους καταγγείλει, την ξυλοκόπησαν τραυματίζοντάς την!

Οι συγγενείς την έκλεψαν και μετά την έδειραν!
Μια ηλικιωμένη, που μάλιστα είναι και συγγενής του, έβαλε στο στόχαστρό του ένας 47χρονος «κυνηγός» χαλκού που της έκλεψε διάφορα αντικείμενα. Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν εκείνη τον αναγνώρισε, επέστρεψε μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό του και την έκαναν.. μαύρη στο ξύλο!

Ο δράστης τρύπωσε στην αποθήκη της άτυχης γυναίκας στο χωριό Πράσινο του Πύργου το μεσημέρι της Τετάρτης και άρπαξε από μέσα σωλήνες χαλκού και ένα καζάνι συνολικής αξίας 300 ευρώ. Όμως, η ιδιοκτήτρια τον πήρε είδηση και τράπηκε σε φυγή, για να επιστρέψει λίγο αργότερα με… ενισχύσεις!

Κλείσιμο
Μαζί με τον 69χρονο πατέρα του και τον 49χρονο αδελφό του εξύβρισαν και απείλησαν την ηλικιωμένη και, όταν εκείνη απείλησε να τους καταγγείλει, την ξυλοκόπησαν τραυματίζοντάς την! Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι συνέλαβαν τους δράστες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με κατηγορίες για κλοπή, εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά περίπτωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης