Από... την Θήβα αναζητούσαν τους διακινητές ναρκωτικών

Από... την Θήβα αναζητούσαν τους διακινητές ναρκωτικών

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και κατά περίπτωση για μεταφορά και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και του τελωνειακού κώδικα, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

Αναζητούσαν θησαυρούς στον Έβρο με πλήρη εξοπλισμό
Παντοπωλείο... ναρκωτικών διέθεταν τρεις Έλληνες, δυο άνδρες και μια φυγόποινη γυναίκα, τα ίχνη των οποίων αναζητούσαν από την Θήβα οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας. Τελικά, τους εντόπισαν σε περιοχή της Αθήνας όπου κατοικούν και τους πέρασαν χειροπέδες στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης.

Πρώτος εντοπίστηκε ένας 44χρονος που προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη μετά από καταδίωξη και στη κατοχή του κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 110 γραμμαρίων και 55 ευρώ. Στο σπίτι του, βρέθηκαν δύο πήλινα δοχεία, μία σακούλα και ένα χάρτινο κουτί που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους πέντε κιλών και 604 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας μεταλλικός τρίφτης και μία γλάστρα με τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,50 εκατοστών, ενώ κατασχέθηκε και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι των συνεργών του, ενός 53χρονου και μιας 39χρονης σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές, με συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών! Κατά την έρευνα στο σπίτι, κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με άκοπη ηρωίνη σε μορφή “βράχου” βάρους 3,9 γραμμαρίων, τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,5 γραμμαρίων, δύο μπουκάλια με 300 ml μεθαδόνης, ένα κομμάτι ξύλου με υπολείμματα ηρωίνης, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και 280 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και κατά περίπτωση για μεταφορά και καλλιέργεια ναρκωτικών, καθώς και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και του τελωνειακού κώδικα, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης