Τετραμελής σπείρα ξάφρισε σπίτι ηλικιωμένου

Τετραμελής σπείρα ξάφρισε σπίτι ηλικιωμένου

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκαν στον 84χρονο ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν από το σπίτι του

Τετραμελής σπείρα ξάφρισε σπίτι ηλικιωμένου
Οργανωμένη συμμορία με επικεφαλής έναν 63χρονο κρυβόταν πίσω από την κλοπή που έγινε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην περιοχή Δεμάτι των Ιωαννίνων, από το οποίο έκαναν φτερά ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και μία τσάντα με προσωπικά έγγραφα. 

Μετά από έρευνες των ανδρών της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης και της Ασφάλειας, λίγες ώρες μετά την κλοπή εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 63χρονος “εγκέφαλος” και ένας 24χρονος συνεργός του, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ένας 32χρονος άνδρας και μία 30χρονη γυναίκα που δεν βρέθηκαν για να συλληφθούν και αναζητούνται. 

Κλείσιμο
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκαν στον 84χρονο ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν από το σπίτι του. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη κλοπή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης