Διακινούσε χασίς στην Καβάλα με κλεμμένο μοτοποδήλατο

Διακινούσε χασίς στην Καβάλα με κλεμμένο μοτοποδήλατο

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι του δράστη, ανακάλυψαν 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 88,7 γραμμαρίων έτοιμες για πώληση

Διακινούσε χασίς στην Καβάλα με κλεμμένο μοτοποδήλατο
Στο στόχαστρο των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών είχε βρεθεί ένας 39χρονος Έλληνας για τον οποίο επιβεβαιώθηκαν μετά από έρευνα στο σπίτι του ότι διακινούσε χασίς στην Καβάλα. Μάλιστα, χρησιμοποιούσε κλεμμένο μηχανάκι όταν έκανε τη… διανομή!

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι του δράστη, ανακάλυψαν 13 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 88,7 γραμμαρίων έτοιμες για πώληση και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Παράλληλα, βρήκαν ένα μοτοποδήλατο το οποίο είχε κλέψει τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από ένα σπίτι στην πόλη και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Ο 39χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και κλοπή.

Κλείσιμο
Στο Αιτωλικό, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο έναν 39χρονο Έλληνα και την 32χρονη Ελληνίδα σύντροφό του και βρήκαν στην κατοχή τους ποσότητα ηρωίνης βάρους 5,5 γραμμαρίων. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν και 200 ευρώ ως προερχόμενα από την διακίνηση και το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης