Βρήκαν χασισόδεντρα στην Κατερίνη και LSD στη Σύρο

Βρήκαν χασισόδεντρα στην Κατερίνη και LSD στη Σύρο

Στα χέρια των Αρχών ένας 31χρονος και ένας 34χρονος άνδρας

Βρήκαν χασισόδεντρα στην Κατερίνη και LSD στη Σύρο
Είχε απομονώσει έναν χώρο ανάμεσα στα οπωροφόρα δέντρα και τα λουλούδια που διατηρούσε στην αυλή του σπιτιού του σε περιοχή της Πιερίας ένας 31χρονος και τον είχε διαμορφώσει ειδικά για να καλλιεργεί την... οικιακή του χασισοφυτεία από ένδεκα δενδρύλλια κάνναβης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης που έκαναν έρευνα μετά από πληροφορίες, εντόπισαν τα ύψους ως 0,75 εκατοστών χασισόδεντρα τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,3 γραμμαρίων. Ο 31χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Θα πλημμύριζε με LSD τα μπαράκια της Σύρου ένας 34χρονος Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ερμούπολης, έχοντας στην κατοχή του 65 χαρτάκια εμποτισμένα με το παραισθησιογόνο ναρκωτικό! Πάνω του, βρέθηκε και ακατέργαστη κάνναβη,βάρους 7,6 γραμμαρίων που επίσης κατασχέθηκε. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης