Μεσολόγγι: Άρπαξε χάλκινα καζάνια μεγάλης αξίας από λιοστάσι

Μεσολόγγι: Άρπαξε χάλκινα καζάνια μεγάλης αξίας από λιοστάσι

Ο 63χρονος ιδιοκτήτης είδε τον δράστη να φεύγει με τα αξίας 2.000 ευρώ καζάνια και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας

Μεσολόγγι: Άρπαξε χάλκινα καζάνια μεγάλης αξίας από λιοστάσι
Δεν πρόλαβε να φτάσει στην επιχείρηση ανακύκλωσης όπου θα πωλούσε τη λεία του ο νεαρός «κυνηγός» χαλκού που έσπασε την κλειδαριά της εξωτερικής πόρτας σε ένα περιφραγμένο λιοστάσι στην περιοχή του Αγίου Θωμά Μεσολογγίου και άρπαξε δυο… χάλκινα καζάνια!

Ο 63χρονος ιδιοκτήτης είδε τον δράστη να φεύγει με τα αξίας 2.000 ευρώ καζάνια και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας, δίνοντας την περιγραφή του. Έτσι, ο 26χρονος Έλληνας εντοπίστηκε μόλις έφτασε στο Μεσολόγγι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ τα πολύτιμα καζάνια αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Κλείσιμο
*** Να γλεντήσει με ουίσκι ήθελε ένας 48χρονος Έλληνας που μπήκε ως πελάτης σε ένα σούπερ μάρκετ του Αγρινίου, αλλά προσπάθησε να φύγει έχοντας κρυμμένο κάτω από τα ρούχα του ένα μπουκάλι! Όμως, οι υπάλληλοι τον αντιλήφθηκαν και κάλεσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στο αστυνομικό τμήμα όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

*** Την ίδια τύχη είχε και ένας 18χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στον Τύρναβο, όταν διέρρηξε μέρα- μεσημέρι του Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 31χρονου και άρπαξε από μέσα ένα τσαντάκι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, τραπεζικά βιβλιάρια, διάφορα έγγραφα και ένα κινητό.  Όλα βρέθηκαν και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης