Ιωάννινα: Φυγόποινη και η κόρη της διέρρηξαν σπίτι

Ιωάννινα: Φυγόποινη και η κόρη της διέρρηξαν σπίτι

Οι δύο γυναίκες μαζί με μία ακόμη συνεργό τους παραβίασαν την πόρτα ενός διαμερίσματος, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν

Ιωάννινα: Φυγόποινη και η κόρη της διέρρηξαν σπίτι
Δεν είχε βάλει μυαλό μια 50χρονη Ελληνίδα, παρά την ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για απόπειρα κλοπής που της είχε επιβληθεί από το Β΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και δεν την είχε εκτίσει. Μετέφερε την δραστηριότητά της στα Ιωάννινα και είχε ως συνεργό την 21χρονη κόρη της!

Οι δύο γυναίκες μαζί με μία ακόμη συνεργό τους παραβίασαν την πόρτα ενός διαμερίσματος, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν και προσπάθησαν να διαφύγουν. Όμως, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ειδοποιήθηκαν για την κλοπή και τις εντόπισαν λίγο αργότερα. Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια που ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές και αναζητά την άγνωστη προς το παρόν συνεργό τους. 

Κλείσιμο
Μητέρα και κόρη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που τους άσκησε δίωξη κατηγορούμενες για διακεκριμένη κλοπή και διέταξε την κράτηση της 50χρονης ώσπου να εξαγοράσει την ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος της ή να οδηγηθεί στην φυλακή για να την εκτίσει.

*** Άλλη μια 53χρονη Ελληνίδα μπήκε σαν… κυρία στο σπίτι μιας 90χρονης γυναίκας στο χωριό Γραίκα της Ηλείας με το πρόσχημα ότι ήθελε να πιεί νερό και άρπαξε το πορτοφόλι της με 40 ευρώ από το κομοδίνο του υπνοδωματίου! Η ηλικιωμένη την πήρε είδηση και ειδοποίησε αστυνομικούς του τμήματος Κρεστένων, οι οποίοι εντόπισαν την δράστιδα, τη συνέλαβαν και βρήκαν πάνω της το κλεμμένο πορτοφόλι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης