Έπιασαν τον προμηθευτή του περιπτέρου με το χασίς στη Χίο

Έπιασαν τον προμηθευτή του περιπτέρου με το χασίς στη Χίο

Ο σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δύο κιλών και 659 γραμμαρίων, ένα μεταλλικό κουτί με σπόρους κάνναβης βάρους 20 γραμμαρίων, τρεις ζυγαριές ακριβείας, δύο τρίφτες και μία πίπα για χασίς, ενώ κατασχέθηκαν και τρία αεροβόλα όπλα μαζί με πέντε φυσίγγια

Έπιασαν τον προμηθευτή του περιπτέρου με το χασίς στη Χίο
Σε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ανήκε η 32χρονη περιπτερούχος που διέθετε προς πώληση χασίς σε μετανάστες στην Χίο. Μετά την σύλληψή της, εντοπίστηκαν δυο Έλληνες οι οποίοι την προμήθευαν με το παράνομο εμπόρευμα και κατασχέθηκαν στην κατοχή τους περισσότερα από δυόμισι κιλά χασίς.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι άνδρες της Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου εντόπισαν έναν 18χρονο αλλοδαπό να περιφέρεται μέσα στον περιφραγμένο χώρο του λιμανιού, έχοντας μαζί του μια συσκευασία τροφίμων στην οποία έκρυβε επτά πλαστικές συσκευασίες με 28 γραμμάρια ακατέργαστης  κάνναβης. Ο νεαρός αποκάλυψε ότι τις είχε αγοράσει από το περίπτερο στην πλατεία Βουνακίου και αμέσως έγινε αιφνιδιαστική έρευνα με εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο.

Κλείσιμο
Στο περίπτερο βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,1 γραμμαρίου και τέσσερα τσιγαριλίκια, που είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί η 32χρονη ιδιοκτήτρια. Στην πορεία της έρευνας, οι λιμενικοί διαπίστωσαν ότι η “πηγή” των ναρκωτικών ήταν η αποθήκη ενός 57χρονου στην περιοχή του Καρφά και έκαναν έφοδο μαζί με στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών. Έξω από την αποθήκη, έπιασαν έναν 50χρονο που μετέφερε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 37,8 γραμμαρίων.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην αποθήκη, ο σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δύο κιλών και 659 γραμμαρίων, ένα μεταλλικό κουτί με σπόρους κάνναβης βάρους 20 γραμμαρίων, τρεις ζυγαριές ακριβείας, δύο τρίφτες και μία πίπα για χασίς, ενώ κατασχέθηκαν και τρία αεροβόλα όπλα μαζί με πέντε φυσίγγια. Ο 57χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή και πάνω του κατασχέθηκε ένα τσιγαριλίκι. Όλοι οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου με κατηγορίες κατά περίπτωση για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης