Απάτη με προπληρωμένες κάρτες στην Καβάλα

Απάτη με προπληρωμένες κάρτες στην Καβάλα

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το μηχάνημα έκδοσης των καρτών είχε πάθει βλάβη και του ζήτησε να του δώσει τους κωδικούς τριών προπληρωμένων καρτών αξίας 300 ευρώ - Το θύμα δεν φαντάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνα, έδωσε τους κωδικούς

Απάτη με προπληρωμένες κάρτες στην Καβάλα
Είχε πλούσια εμπειρία στις απάτες ένας 43χρονος που έβγαζε μεροκάματο σε βάρος ανυποψίαστων εργαζομένων, όπως ένας υπάλληλος επιχείρησης στην πόλη της Καβάλας στον οποίο τηλεφώνησε και συστήθηκε ως εργαζόμενος σε μια εταιρεία έκδοσης προπληρωμένων καρτών.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το μηχάνημα έκδοσης των καρτών είχε πάθει βλάβη και του ζήτησε να του δώσει τους κωδικούς τριών προπληρωμένων καρτών αξίας 300 ευρώ! Το θύμα δεν φαντάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνα, έδωσε τους κωδικούς και φυσικά χρεώθηκε το κόστος των καρτών! Αυτό συνέβη στις 21 Οκτωβρίου του 2016 και ο άτυχος υπάλληλος το κατήγγειλε στην Ασφάλεια.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες που κράτησαν έξι μήνες, αλλά τελικά η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 43χρονου που έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αρχές για απάτες. Σε βάρος του σχηματίστηκε μια ακόμη δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει εξαπατήσει με την ίδια μέθοδο και άλλες επιχειρήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης