Δεκαέξι κλεμμένα αυτοκίνητα έφτασαν στην Κύπρο από την Ισπανία

Δεκαέξι κλεμμένα αυτοκίνητα έφτασαν στην Κύπρο από την Ισπανία

Μετά από έρευνα, που διενεργήθηκε στο λιμάνι Λεμεσού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα από τα κλοπιμαία οχήματα

Δεκαέξι κλεμμένα αυτοκίνητα έφτασαν στην Κύπρο από την Ισπανία
Δεκαέξι αυτοκίνητα που κλάπηκαν μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2017, από την Ισπανία, έφτασαν στην Κύπρο, σύμφωνα με μήνυμα της EUROPOL, προς την Αστυνομία Κύπρου, με στόχο να επανεξαχθούν σε άλλες χώρες.

Τα οχήματα, που κλάπηκαν από την Ισπανία, μεταξύ των ημερομηνιών 24 Ιανουαρίου και 17 Φεβρουαρίου 2017, φαίνεται να εισήχθησαν στην Κύπρο με πλοίο, μέσω Πορτογαλίας.

Κλείσιμο
Αμέσως μετά τη λήψη της πληροφορίας, στήθηκε επιχείρηση σε συνεργασία της Αστυνομίας με τις τελωνειακές αρχές, για εντοπισμό και κατάσχεση των οχημάτων. 

Μετά από έρευνα, που διενεργήθηκε στο λιμάνι Λεμεσού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα από τα κλοπιμαία οχήματα. Από διαγνωστικό έλεγχο, που διενεργήθηκε στα οχήματα αυτά, μέσω των αντιπροσωπειών τους στην Κύπρο, διαπιστώθηκε ότι η ταυτότητα των συγκεκριμένων οχημάτων, δεν ταυτίζεται με αυτή που αναφέρεται στα οχήματα.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα δώδεκα κλοπιμαία οχήματα, από περαιτέρω έρευνες που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι αυτά, έφθασαν στην Κύπρο, ωστόσο εξήχθησαν ξανά σε χώρα της Ασίας, πριν από τη λήψη του μηνύματος από την EUROPOL.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης