Διακινούσαν χασίς και λαθραίο καπνό στην Άρτα

Διακινούσαν χασίς και λαθραίο καπνό στην Άρτα

Σε έλεγχο βρέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και μία σακούλα με λαθραίο καπνό βάρους 973 γραμμαρίων

Διακινούσαν χασίς και λαθραίο καπνό στην Άρτα
“Λαβράκι” έβγαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας και της Ο.Π.Κ.Ε. Που έκαναν στοχευμένο έλεγχο σε ένα Ι.Χ. Αυτοκίνητο στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, μετά από στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά την διάρκεια έρευνας για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Στο όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις Έλληνες, δύο άνδρες και μία γυναίκα ηλικίας 29, 51 και 33 χρόνων, βρέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και μία σακούλα με λαθραίο καπνό βάρους 973 γραμμαρίων. Όμως, οι πληροφορίες των αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν μετά τις κατ' οίκον έρευνες που έκαναν.

Κλείσιμο
Στο σπίτι της 33χρονης και του 29χρονου στην πόλη της Άρτας, βρέθηκαν 36 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 925,34 γραμμαρίων τις οποίες προόριζαν για πώληση και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ στο σπίτι του 51χρονου κατασχέθηκε αδασμολόγητος καπνός βάρους 158 γραμμαρίων. Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και λαθρεμπορία, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο της 33χρονης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης