Πάτρα: Δεν πλήρωνε τους εργαζόμενους και συνελήφθη

Πάτρα: Δεν πλήρωνε τους εργαζόμενους και συνελήφθη

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο στην Πάτρα τον Έλληνα επιχειρηματία, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών

Πάτρα: Δεν πλήρωνε τους εργαζόμενους και συνελήφθη
Εργασία... δωρεάν ήθελε από τους υπαλλήλους του ένας εργοδότης, αλλά κι εκείνοι δεν του χαρίστηκαν και τον έσυραν στα δικαστήρια διεκδικώντας τις αμοιβές τους! Παρά τις δυο καταδίκες του για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με την καταβολή δεδουλευμένων, κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο στην Πάτρα τον 59χρονο Έλληνα, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ κι έτσι τον συνέλαβαν και θα αναγκαστεί να καταβάλλει όσα οφείλει.

Κλείσιμο
*** Ο 61χρονος Έλληνας φυγόποινος που συνελήφθη το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στα Τρίκαλα, μπορεί να πλήρωνε τους εργαζομένους του, απέφευγε όμως να πληρώνει το... κράτος! Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πρωτοδικών Τρικάλων για φοροδιαφυγή κι έτσι συνελήφθη και κρατείται ώσπου να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης