Νεαρές τσιγγάνες ξάφριζαν ηλικιωμένους με χάδια

Νεαρές τσιγγάνες ξάφριζαν ηλικιωμένους με χάδια

Η συλληφθείσα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας 

Νεαρές τσιγγάνες ξάφριζαν ηλικιωμένους με χάδια
Με τη μέθοδο της... ερωτικής επίθεσης ξάφριζαν ανυποψίαστους ηλικιωμένους στη Μεσσήνη τα μέλη μιας συμμορίας από νεαρές τσιγγάνες! Κοινός παρονομαστής στις δυο κλοπές που είχαν καταγγελθεί τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη, ήταν μια όμορφη  21χρονη που συνελήφθη, ενώ αναγνωρίστηκε άλλη μια συνεργός της.

Η νεαρή, η οποία έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης και η 33χρονη που δεν έχει εντοπιστεί, αναγνωρίστηκαν από τις φωτογραφίες σεσημασμένων που έδειξαν οι αστυνομικοί του τμήματος Μεσσήνης σε έναν 77χρονο. Ήταν το θύμα της Μεγάλης Τρίτης, τον οποίο οι δράστιδες μαζί με μια ακόμη συνεργό τους... αγκάλιασαν με ερωτικά χάδια ώσπου να καταφέρουν να αρπάξουν από την τσέπη του 500 ευρώ και μια κάρτα ανάληψης!

Κλείσιμο
Την 21χρονη αναγνώρισε και ένας 82χρονος, ο οποίος βρέθηκε περικυκλωμένος τη Μεγάλη Τετάρτη από πέντε νεαρές τσιγγάνες που δεν δίστασαν να χώσουν τα χέρια τους στην τσέπη του παντελονιού του και να του αρπάξουν 35 ευρώ! Η συλληφθείσα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενη για κλοπές από κοινού, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών της “θηλυκής” συμμορίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης