Άρτα: Ο προφυλακτήρας του Ι.Χ. έκρυβε κοκαΐνη

Άρτα: Ο προφυλακτήρας του Ι.Χ. έκρυβε κοκαΐνη

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες των αστυνομικών ότι ο  53χρονος Έλληνας που είχαν συλλάβει τη Μ. Τετάρτη δεν ήταν απλός χρήστης 

Άρτα: Ο προφυλακτήρας του Ι.Χ. έκρυβε κοκαΐνη
Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας ότι ο  53χρονος Έλληνας που είχαν συλλάβει τη Μ. Τετάρτη στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας με μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 4,8 γραμμαρίων δεν ήταν απλός χρήστης ναρκωτικών, όπως ισχυριζόταν.

Στο πλαίσιο της έρευνας, έκαναν “φύλλο και φτερό” το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 53χρονου κρατούμενου και τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη που είχε κατασκευάσει σε ένα σημείο του αμαξώματος κάτω από τον προφυλακτήρα. Εκεί βρήκαν κρυμμένες άλλες τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 31,04 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο. 

Κλείσιμο
Στην αρχική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη για κατοχή ναρκωτικών, προστέθηκε συμπληρωματική με την κατηγορία της διακίνησης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ο οποίος του άσκησε την σχετική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Η προανάκριση συνεχίζεται, για το ενδεχόμενο να έχει και σε άλλα σημεία κρυμμένα ναρκωτικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης