Πέλλα: 54χρονος έκλεβε μέταλλα και χαλκό από κτήματα

Πέλλα: 54χρονος έκλεβε μέταλλα και χαλκό από κτήματα

Στην πορεία της προανάκρισης αποκαλύφθηκε και η ταυτότητα του 47χρονου στον οποίο πωλούσε τα κλοπιμαία

Πέλλα: 54χρονος έκλεβε μέταλλα και χαλκό από κτήματα
Πλούσια εμπειρία στις κλοπές μετάλλων και χαλκού, αλλά και στις... συλλήψεις, είχε ένας  54χρονος ο οποίος ρήμαζε τα κτήματα σε αγροτικές περιοχές της Πέλλας από τον Δεκέμβριο του 2016 ως και Φεβρουάριο. Γι' αυτό έπαιρνε τα μέτρα του, σφυρηλατώντας τα κλοπιμαία για να φαίνονται παλιά και μη λειτουργικά!

Έπειτα, τα μεταπουλούσε στην επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων ενός 47χρονου σε περιοχή της Πέλλας. Η δράση του, όμως, αποκαλύφθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Γιαννιτσών οι οποίοι εξιχνίασαν οκτώ κλοπές με λεία μεταλλικά αντικείμενα  και χάλκινα καλώδια συνολικής αξίας 3.100 ευρώ και ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλες. Κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι του 54χρονου, βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και διάφορα εργαλεία που ο δράστης χρησιμοποιούσε στις κλοπές.

Κλείσιμο
Στην πορεία της προανάκρισης αποκαλύφθηκε και η ταυτότητα του 47χρονου στον οποίο πωλούσε τα κλοπιμαία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ο 54χρονος “κυνηγός” μετάλλων και χαλκού δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών διαβιβάστηκε η δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης