Πρώτο Θέμα: Δύο μοναδικές προσφορές αυτήν την εβδομάδα και με την έκδοση των 2 ευρώ

Πρώτο Θέμα: Δύο μοναδικές προσφορές αυτήν την εβδομάδα και με την έκδοση των 2 ευρώ

Το ακυκλοφόρητο CD «Τα δικά μου τραγούδια» του Γιώργου Μαργαρίτη και τα μεγάλα μπεστ σέλερ της BELL που έγιναν ταινίες!

Πρώτο Θέμα: Δύο μοναδικές προσφορές αυτήν την εβδομάδα και με την έκδοση των 2 ευρώ
1. Την εφημερίδα. 

2. Το ακυκλοφόρητο cd  του μοναδικού Γιώργου Μαργαρίτη “Τα δικά μου τραγούδια”


Εκτάκτως το Μ. Σάββατο τo ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ CD του Γιώργου Μαργαρίτη είναι στο Θέμα!
Κλείσιμο

 
“Γιώργος Μαργαρίτης Τα δικά μου τραγούδια Νο 1”

και στην απλή έκδοση (2,00€)
και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€)



Ένα ακυκλοφόρητο CD, όχι μόνο με τη φωνή του μεγάλου ερμηνευτή, αλλά και με δικές του συνθέσεις. Μια συλλογή φτιαγμένη με μεράκι και αυθεντικό λαϊκό αίσθημα.

Ένας καλλιτέχνης με την ιστορία και το ερμηνευτικό εκτόπισμα του μοναδικού Γιώργου Μαργαρίτη δεν χρειάζεται συστάσεις. Η γνήσια λαϊκή φωνή του, με την εντελώς ιδιαίτερη χροιά, έχει σημαδέψει τα συναισθήματα και τις σκέψεις των Ελλήνων επί δεκαετίες. Ωστόσο, με τη συλλογή «Γιώργος Μαργαρίτης Τα δικά μου τραγούδια Νο 1» ο Γιώργος Μαργαρίτης ξεδιπλώνει το ταλέντο του και ως συνθέτη. Το CD περιέχει 8 ολοκαίνουργια τραγούδια και 6 ακόμα αγαπημένα, όλα με την υπογραφή, την ευαισθησία και το ύφος ενός από τους τελευταίους γνήσιους «ευγενείς» του λαϊκού μας τραγουδιού και θα πρωτοκυκλοφορήσει το Μ. Σάββατο με το Πρώτο ΘΕΜΑ.

και στην απλή έκδοση (2,00€)
και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€)


Μην το χάσετε!




3. Τέσσερα αγαπημένα best seller των εκδόσεων Bell που έγιναν συναρπαστικές ταινίες για να διαλέξετε όποιο σας αρέσει.

Εκτάκτως το Μ. Σάββατο με το ΘΕΜΑ τα μεγάλα best sellers που έγιναν ταινίες, για να διαλέξετε όποιο σας αρέσει!

(μόνο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ)

Εκτάκτως το Μ. Σάββατο, τα δημοφιλή, αγαπημένα μπεστ σέλερ που λάτρεψε το κοινό και έγιναν ταινίες θα βρίσκονται στο “ΘΕΜΑ” στην απλή έκδοση (2 ευρώ). Εσείς μπορείτε να διαλέξετε έναν από του κλασσικούς τίτλους, που κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις BELL και έγιναν συναρπαστικές ταινίες, όπως : “Το νησί των καταραμένων”, “Πιάσε με αν μπορείς”, “Ο δικηγόρος με τη Λίνκολν”, “Μη μιλήσεις σε κανέναν”.

Όσοι λοιπόν από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2,00€) αυτήν την εβδομάδα θα μπορούν να επιλέξουν έναν από τους παρακάτω τίτλους  :

1.  “Το Νησί των Καταραμένων” του Dennis Lehane.

Εκτάκτως το Μ. Σάββατο το βιβλίο που έφερε τον συγγραφέα του Ντένις Λιχέιν στην πρώτη γραμμή και αυτή θεωρείται ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στις ΗΠΑ είναι στο ΘΕΜΑ.

Μετά την επιτυχία που γνώρισε η ταινία με σκηνοθέτη τον Μάρτιν Σκορσέζε και με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ο Ντένις Λιχέιν ετοιμάζεται μάλιστα να μετατρέψει την υπόθεση του βιβλίου σε σειρά με τίτλο “Ashediffe” για το HBO. Η είδηση έχει ήδη ενθουσιάσει τους απειράριθμους λάτρεις του βιβλίου και της πετυχημένης τριάδας Λιχέιν-Σκορσέζ-Κάπριο κι όλοι λένε ότι θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική και από την ταινία! 

Κανείς όμως δεν ξεχνάει τη συγκλονιστική ιστορία που ξεδιπλώνει το βιβλίο με κεντρικό ήρωα τον Μάρσαλ Τέντι Ντάνιελς ο οποίος είχε έρθει από το Σάτερ προκειμένου να εξιχνιάσει τα όσα παράδοξα συνέβαιναν σε εκείνο το καταραμένο “Νησί των Καταραμένων” το 1954. Μαζί με τον συνεργάτη του καταφθάνει στο απομονωμένο αυτό νησί της ανατολικής ακτής για να εξερευνήσει την εξαφάνιση μιας ασθενούς από την ψυχιατρική κλινική υψίστης ασφαλείας. Και τότε αρχίσουν τα απρόοπτα καθώς ο Τέντι Ντάνιελς μαζί με τον συνεργάτη του έρχονται αντιμέτωποι με μια καταιγίδα και με ανεξήγητα συμβάντα. Κρυπτογραφημένα μηνύματα, ένας άδειος φάρος περικυκλωμένος με ηλεκτροφόρο σύρμα και ένοπλους φρουρούς και άλλα τόσα φαινόμενα έρχονται να διαμορφώσουν ένα περιπλεγμένο γαϊτανάκι και μια καταιγιστική πλοκή με απρόβλεπτες εξελίξεις. Ένα βιβλίο που κρατάει κομμένη την ανάσα από την πρώτη σελίδα έως την τελευταία εκτάκτως το Μ. Σάββατο από το 'Πρώτο Θέμα”. 

ή

2. “Πιάσε με, αν μπορείς” του Frank W. Abagnale, που έγινε ταινία από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η εκπληκτική ιστορία του πιο καταζητούμενου απατεώνα στον κόσμο που έγινε ταινία από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, ένα συνασπαστικό μυθιστόρημα που στην Ελλάδα έχει εξαντληθεί και επανεκδόθηκε από τις Εκδόσεις Bell αποκλειστικά για το Πρώτο Θέμα. 

«Πιάσε με αν μπορείς»: Μια αληθινά κινηματογραφική, αλλά και κινηματογραφικά αληθινή, απίστευτη ιστορία.

Το «Πιάσε με αν μπορείς» (Catch Me If You Can), το αυτοβιογραφικό βιβλίο του Φρανκ Άμπιγκνεϊλ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Bell σε μετάφραση Παλμύρας Ισμυρίδου, το 2002 έγινε η ομότιτλη, συναρπαστική ταινία με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο ντι Κάπριο και Τομ Χανκς. Το φιλμ αφορά στα κατορθώματα του Φρανκ Γ. Άμπιγκνεϊλ, ή Φρανκ Γουίλιαμς, ή Ρόμπερτ Κόνραντ, ή Φρανκ Άνταμς, ή Ρόμπερτ Μόντζο, ενός ασύλληπτου και μεγαλοφυούς απατεώνα, ο οποίος είναι ένα απολύτως υπαρκτό πρόσωπο.

Φόρεσε στολή πιλότου και, ενώ δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το χειρισμό αεροσκάφους, κατόρθωσε να πετάξει σαν συγκυβερνήτης με τζετ της Παναμέρικαν. Με το ίδιο, απεριόριστο θράσος, επί ένα χρόνο παρίστανε τον επόπτη γιατρό σε νοσοκομείο, άσκησε δικηγορία χωρίς πτυχίο, προσποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ότι είναι καθηγητής κοινωνιολογίας σε πανεπιστήμιο, ενώ εισέπραξε πάνω από δυόμισι εκατομμύρια δολάρια με πλαστές επιταγές και όλα αυτά πριν κλείσει τα 21 του χρόνια.

Έγινε ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα και τις χίλιες ιδιότητες. Πλαστογράφησε, εξαπάτησε, πλούτισε και παραπλάνησε αδίστακτα οποιονδήποτε έπεφτε θύμα της απατηλής γοητείας του. Συνελήφθη, αναγκάστηκε να συνεργαστεί με τους πρώην διώκτες του περνώντας στην πλευρά της υπεράσπισης του νόμου -και τελικά έγινε ταινία.

«Έβγαλα εκατομμύρια, κλέβοντας και την τελευταία δεκάρα και τα ξόδεψα όλα σε ωραία ρούχα, πολυτελή σπίτια, εκπληκτικές γυναίκες, πλουσιοπάροχα γεύματα κι ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Γλέντησα σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης και απόλαυσα τον ήλιο στις πιο ξακουστές παραλίες του κόσμου...» εξομολογείται ανερυθρίαστα ο Άμπιγκνεϊλ. Η απίθανη διαδρομή του, μέσα από αλλεπάλληλες αριστοτεχνικά στημένες απάτες, αποδράσεις -ακόμη και μέσα από αεροπλάνο- έως το να θεωρείται αυθεντία στην αποκάλυψη του οικονομικού εγκλήματος, καταγράφονται με κάθε λεπτομέρεια στο χρονικό «Πιάσε με αν μπορείς». 
Ένα βιβλίο που κρατάει κομμένη την ανάσα από την πρώτη σελίδα έως την τελευταία εκτάκτως το Μ. Σάββατο με το Πρώτο Θέμα. 

ή

3. “Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν” του Michael Connelly.

Μια συναρπαστική περιπέτεια, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, μια ιστορία που ενέπνευσε το σενάριο της επιτυχημένης ταινίας «Δικηγόρος σκοτεινών υποθέσεων» με πρωταγωνιστή τον Μάθιου Μακόναχι, έρχεται εκτάκτως το Μ. Σάββατο στη βιβλιοθήκη σας με το Πρώτο Θέμα. Το μπεστ-σέλερ των εκδόσεων Bell φέρει την υπογραφή του Αμερικανού συγγραφέα Μάικλ Κόνελι, ενός μετρ στην διήγηση των κατορθωμάτων ανθρώπων που ζουν στη μεθόριο μεταξύ νόμου και παρανομίας, ηθικής και συμφέροντος.

Κεντρικό πρόσωπο του βιβλίου είναι ο Μίκι Χόλερ, ένας δικηγόρος από το Λος Άντζελες, ο οποίος κατά κανόνα ασχολείται με υποθέσεις μικροαπατεώνων, με ανθρώπους που συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι, με μικρο-εμπόρους ναρκωτικών κ.λπ. Το χαρακτηριστικό του Χόλερ είναι ότι, αντί για γραφείο, χρησιμοποιεί το πίσω κάθισμα μιας κλασικής αμερικανικής «προεδρικής» λιμουζίνας Λίνκολν -από την οποίαν πήρε και το παρατσούκλι του. Ο Χόλερ, μάλιστα, έχει και σοφέρ, καθώς καθήκοντα οδηγού έχει αναλάβει ένας πρώην πελάτης του, ο οποίος κατ' αυτό τον τρόπο ξεχρεώνει τον συνήγορό του.

Η καθημερινή ρουτίνα του Μίκι Χόλερ συνίσταται σε ατελείωτες διαδρομές μέσα στην πόλη, από δικαστήριο σε δικαστήριο, κάτι που ισοδυναμεί με την επαγγελματική του καταδίκη. Ωστόσο, η προδιαγεγραμμένη μοίρα του να παραμείνει στην αφάνεια φαίνεται να ανατρέπεται, όταν ο Λούις Ρουλέ, ένας πλεϊμπόι του Μπέβερλι Χιλς, επιλέγει τον Χόλερ ως συνήγορό του. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο Ρουλέ είναι ότι επιτέθηκε σε μια γυναίκα που είχε γνωρίσει προηγουμένως σε ένα μπαρ.

Ο Χόλερ κατ' αρχήν ενθουσιάζεται, καθώς πιστεύει ότι χάρη στην υπόθεση του Ρουλέ θα μπορέσει να ξεφύγει από το τέλμα του στον πάτο της τροφικής αλυσίδας του επαγγέλματός του. Εξάλλου, η ίδια η υπόθεση δεν παρουσίαζε ιδιαίτερες απαιτήσεις, ήταν μάλλον εύκολη. Ενώ όμως όλα έμοιαζαν ιδανικά, ένας άνθρωπος του Χόλερ δολοφονείται, κάτι που τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι έχει εμπλακεί σε μια πολύ πιο σύνθετη και επικίνδυνη ιστορία από ό,τι είχε αρχικά θεωρήσει. Από τη στιγμή αυτή και έως το συναρπαστικό φινάλε, ο Μίκι Χόλερ παλεύει με κάθε μέσον που διαθέτει (ένστικτο, ευφυία, πονηριά) να σώσει, όχι πια τον πελάτη, αλλά τον εαυτό του. Και απέναντί του δεν είναι ένας δεδομένος αντίπαλος, αλλά ακόμη και η ίδια του η συνείδηση. 

ή

4. “Μη Μιλήσεις σε Κανέναν” του Harlan Coben.

Εκτάκτως το Μ. Σάββατο, το βιβλίο «Μη μιλήσεις σε κανέναν» του Harlan Coben, που μεταφράστηκε σε 27 γλώσσες και διαβάστηκε χωρίς ανάσα μέχρι τέλους από εκατομμύρια αναγνώστες, έγινε ταινία και κέρδισε επάξια τέσσερα βραβεία Σεζάρ είναι στο ΘΕΜΑ.
Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ένας παιδίατρος ο Αλεξάντρ Μπεκ που προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας του, το πτώμα της οποίας βρέθηκε και αναγνωρίστηκε οκτώ χρόνια πριν. Δείχνει να τα καταφέρνει, ώσπου το όνομά του εμπλέκεται σε μια δολοφονία, για την οποία όμως δεν έχει ιδέα. Κάποια στιγμή λαμβάνει στον υπολογιστή του μία φράση-μήνυμα, που μόνο η νεκρή γυναίκα του θα μπορούσε να γνωρίζει «Μην μιλήσεις σε κανέναν», γεγονός που τον κάνει να ελπίζει ότι είναι ακόμη ζωντανή. Έκτοτε, ο ήρωας μη μπορώντας να εμπιστευτεί κανέναν, προσπαθεί μόνος του να ξεδιπλώσει το κουβάρι τόσο του μυστηριώδους αποστολέα του μηνύματος όσο και της δολοφονίας για την οποία κατηγορείται.

Μόνο με την απλή έκδοση των 2,00 ευρώ

Μην τα χάσετε! 




4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναικών Θεάτρων με ένα κουπόνι!

Εκτάκτως το Μ. Σάββατο κάντε κράτηση τηλεφωνικά και αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για μία μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών  Θεάτρων!

Με το κουπόνι του Μ. Σαββάτου 15 Απριλίου αγοράστε ένα εισιτήριο για μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις των Αθηναϊκών Θεάτρων και αποκτήστε άλλο ένα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

“Τα 39 σκαλοπάτια” – Θέατρο Λαμπέτη
Εκτάκτως το Μ. Σάββατο λοιπόν στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την  παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εσείς πολύ απλά:
- κόψτε το κουπόνι,
- επιλέξτε την παράσταση που επιθυμείτε να δείτε:

τηλεφωνήστε στο 211-1000365 καθημερινά 09:00 - 21:00 από τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4 έως και την Πέμπτη 20/4/2017, για να κάνετε την κράτησή σας για τις παραστάσεις της Δευτέρας 24/4 και της Τρίτης 25/4 στις 21:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη κράτηση θέσεων και η προσκόμιση των κουπονιών στα ταμεία του θεάτρου .

Η προσφορά εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας και μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.
 
Λίγα λόγια για την παράσταση που μπορείτε να παρακολουθήσετε :

Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ - “39 Σκαλοπάτια” του John Buchan

Μια φαντασμαγορική κωμική περιπέτεια
Ένας μοναχικός γοητευτικός άνδρας κατηγορείται από λάθος, για τη δολοφονία μιας όμορφης γυναίκας. Ένα εντυπωσιακό ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει και εκείνος, μέσα στην απελπιστική προσπάθειά του, να αποδείξει ότι είναι αθώος, μπλέκεται σε σπαρταριστές κωμικές περιπέτειες.
Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί ένα παραλήρημα δράσης, μουσικής, ήχων και φωτισμού. Οι 4 πρωταγωνιστές, παίζουν 130 ρόλους και η σκηνική δραστηριότητα σε συνδυασμό με τους αυτοσχεδιασμούς, αποδεικνύουν πως ο άνθρωπος έχει τον πρώτο ρόλο στο θέατρο.

Στο θέατρο Λαμπέτη.
Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας
Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά:
Κώστας Αποστολάκης
Ναταλία Δραγούμη
Φώτης Κέπελης
Σπύρος Σπαντίδας

Απαραίτητη προϋπόθεση η  προσκόμιση του κουπονιού. 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης