Ιωάννινα: Βαρυποινίτης συνελήφθη με ένταλμα και δυο καταδίκες

Ιωάννινα: Βαρυποινίτης συνελήφθη με ένταλμα και δυο καταδίκες

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στις φυλακές Σταυρακίου για να εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης δέκα ετών και ενός μηνός που του είχε επιβληθεί

Ιωάννινα: Βαρυποινίτης συνελήφθη με ένταλμα και δυο καταδίκες
Στην Πάτρα κρυβόταν ένας νεαρός Αφγανός για να αποφύγει τη φυλακή, καθώς τον αναζητούσαν οι αρχές στην Αθήνα όπου είχε καταδικαστεί δυο φορές σε βαριές ποινές για διακίνηση ναρκωτικών και είχε εκδοθεί και ένταλμα για την σύλληψή του!

Οι άνδρες της Ασφαλείας εντόπισαν τον 28χρονο αλλοδαπό σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, αλλά διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν και δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης 16 ετών και δυο μηνών και χρηματική ποινή 8.700 ευρώ! Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο Αφγανός βαρυποινίτης θα οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Κλείσιμο
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 49χρονου Αλβανού για κλοπή. Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στις φυλακές Σταυρακίου για να εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης δέκα ετών και ενός μηνός που του είχε επιβληθεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης