Το μύρο από την «πληγωμένη» Μονή Βαρνάκοβας ήταν φτηνό… άρωμα εμπορίου

Το μύρο από την «πληγωμένη» Μονή Βαρνάκοβας ήταν φτηνό… άρωμα εμπορίου

Η 37χρονη Ελληνίδα και ο 20χρονος γιος της ισχυρίζονταν ότι διενεργούν έρανο για την αποκατάσταση ζημιών του μοναστηριού

Το μύρο από την «πληγωμένη» Μονή Βαρνάκοβας ήταν φτηνό… άρωμα εμπορίου
Έξυπνο τρόπο να βγάζουν μεροκάματο είχαν βρει μια γυναίκα και ένας νεαρός, πουλώντας σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους μπουκαλάκια που υποτίθεται ότι περιείχαν μύρο από τη μονή της Παναγίας Βαρνάκοβας η οποία υπέστη μεγάλες ζημιές από την πυρκαγιά που ξέσπασε στις 29 Ιανουαρίου!

Η 37χρονη Ελληνίδα και ο 20χρονος γιος της ισχυρίζονταν ότι διενεργούν έρανο για την αποκατάσταση ζημιών του μοναστηριού, που βρίσκεται στο Δήμο Ευπαλίου στην Φωκίδα και ότι το «μύρο» έδινε η ίδια η μονή για ευλογία. Με τον τρόπο αυτό, απέσπασαν συνολικά 60 ευρώ από τρεις ηλικιωμένους στην κοινότητα Ρίγανι του Δήμου Ναυπακτίας.
Κλείσιμο

Κάποιος πιο πονηρεμένος που τους είδε, υποψιάστηκε την κομπίνα και κάλεσε αστυνομικούς του τμήματος Ναυπάκτου, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το «μύρο» δεν ήταν παρά κοινό… άρωμα που πωλείται πάμφθηνα στο εμπόριο! Τα στοιχεία των δυο δραστών ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία, αλλά δεν εντοπίστηκαν στα όρια του αυτοφώρου.

*** Στο Αίγιο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας αναζητούν δυο άγνωστους άνδρες που πλησίασαν με αυτοκίνητο μια 86χρονη, ισχυρίστηκαν ότι ο γιος της του χρωστούσε χρήματα και της έπεισαν να τους δώσειτα κοσμήματα που φορούσε! Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης