Εξαπάτησαν 77χρονη στον Άγιο Κωνσταντίνο

Εξαπάτησαν 77χρονη στον Άγιο Κωνσταντίνο

Ένας άνδρας και μία γυναίκα περίπου 40 και 30 χρόνων της χτύπησαν την πόρτα, συστήθηκαν ως εφοριακοί και της είπαν ότι ο γιος της μπορούσε να λάβει επιστροφή χρημάτων από την Εφορία, αρκεί να πλήρωνε 300 ευρώ δήθεν για… παράβολο

Εξαπάτησαν 77χρονη στον Άγιο Κωνσταντίνο
«Αλωνίζουν» οι απατεώνες με τα… χίλια πρόσωπα στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, όπου παρουσιάζονται σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους με διάφορες ιδιότητες για να τους πείσουν να τους δώσουν χρήματα! Τελευταίο τους θύμα, ήταν μια 77χρονη γυναίκα στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα περίπου 40 και 30 χρόνων της χτύπησαν την πόρτα, συστήθηκαν ως εφοριακοί και της είπαν ότι ο γιος της μπορούσε να λάβει επιστροφή χρημάτων από την Εφορία, αρκεί να πλήρωνε300 ευρώ δήθεν για… παράβολο. Η ηλικιωμένη τους πίστεψε, τους έδωσε τα χρήματα και οι απατεώνες έγιναν καπνός. Όταν όταν επικοινώνησε με τον γιο της κατάλαβε ότι εξαπατήθηκε και κατήγγειλε τους δράστες που αναζητούνται.

Κλείσιμο
Λίγες ώρες νωρίτερα, ένας άλλος απατεώνας επισκέφθηκε μια 80χρονη γυναίκα στο σπίτι της στο Αγρίνιο, δήλωσε ότι είναι υπάλληλος της Δ.Ε.Η. που δήθεν θα έκανε έλεγχο στο ρολόι της παροχής. Κάποια στιγμή, της είπε ότι υπήρχε διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος και της συνέστησε να συγκεντρώσει όσα χρήματα είχε σε μια σακούλα και να τα βγάλει από το σπίτι για να μην… καούν αν ξεσπούσε πυρκαγιά! Η ηλικιωμένη έβγαλε 380 ευρώ, τα οποία ο δράστης άρπαξε και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας τον αναζητούν, ενώ σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης