Εισβολές διαρρηκτών σε σχολεία σε Αμαλιάδα και Αλμυρό

Εισβολές διαρρηκτών σε σχολεία σε Αμαλιάδα και Αλμυρό

Η εισβολή των βανδάλων έγινε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου όταν παραβίασαν πίσω πόρτα του σχολείου και ακολούθησε πρωτοφανής καταστροφική επιδρομή

Εισβολές διαρρηκτών σε σχολεία σε Αμαλιάδα και Αλμυρό
Βομβαρδισμένο τοπίο αντίκρισαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί στο εσωτερικό του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας, όπου άγνωστοι τα είχαν κάνει όλα «γης Μαδιάμ» και είχαν ξηλώσει ακόμη και τις... πόρτες των αιθουσών! Ήταν τέτοια η κατάσταση, που δεν έγιναν μαθήματα. Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει κλαπεί κάτι!

Η εισβολή των βανδάλων έγινε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου όταν παραβίασαν πίσω πόρτα του σχολείου και ακολούθησε πρωτοφανής καταστροφική επιδρομή, με τα θρανία και τις καρέκλες να στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο στην είσοδο και στους διαδρόμους του σχολείου, τις ντουλάπες αναποδογυρισμένες και το περιεχόμενό τους σκορπισμένο στο δάπεδο! Η τοπική Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα απ' όλους τους χώρους. 

Κλείσιμο
*** Παρόμοια εισβολή έγινε και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού στον Βόλο, όπου οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα του γραφείου του διευθυντή σπάζοντας την κλειδαριά και το ερεύνησαν εξονυχιστικά. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έκλεψαν κάτι. Η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης και έγινε αντιληπτή το πρωί, οπότε ειδοποιήθηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα που διενεργεί προανάκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης