Επέστρεψαν οι «Νέρωνες» των κάδων στο Αγρίνιο

Επέστρεψαν οι «Νέρωνες» των κάδων στο Αγρίνιο

Ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο γύρω στις 10 τη νύχτα της Δευτέρας, παραδίδοντας στην φωτιά τρεις κάδους και ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά, οι δράστες ξαναχτύπησαν στις 2 τα ξημερώματα

Επέστρεψαν οι «Νέρωνες» των κάδων στο Αγρίνιο
Έτρεχαν και δεν έφταναν οι άνδρες της Πυροσβεστικής στο Αγρίνιο τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, για να αντιμετωπίσουν τα... κατορθώματα των εμπρηστών που επανεμφανίστηκαν στην πόλη μετά από αρκετό καιρό και έβαλαν στόχο τους κάδους απορριμμάτων!

Οι επίδοξοι «Νέρωνες» ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο γύρω στις 10 τη νύχτα της Δευτέρας, παραδίδοντας στην φωτιά τρεις κάδους στις οδούς Δασκαλοπούλου και Μπιζανίου. Και ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά, οι δράστες ξαναχτύπησαν στις 2 τα ξημερώματα πυρπολώντας  άλλους δύο κάδους στη γωνία Πανεπιστημίου και Σεφέρη και την οδό Λαμπέτη.

Κλείσιμο
Σε όλες τις περιπτώσεις, οι κάδοι καταστράφηκαν ολοσχερώς και απαιτείται η άμεση αντικατάστασή τους. Στις έρευνες που διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής για το μπαράζ εμπρησμών, συμμετέχει και η Ασφάλεια Αγρινίου που εξετάζει το ενδεχόμενο να τους προκάλεσαν γνωστοί από παλιότερες παρόμοιες υποθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης