Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους οι γονείς για τις προκάτ σχολικές στέγες

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους οι γονείς για τις προκάτ σχολικές στέγες

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από του Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και το δημαρχείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους οι γονείς για τις προκάτ σχολικές στέγες
Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης» μαζί με όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου, γονείς 18.000 μαθητών, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από του Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και το δημαρχείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

 Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το seleo.gr, σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου, στις 12:30 θα συγκεντρωθούν γονείς και Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων μπροστά στο δημαρχείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ενώ στις 13:30 θα μεταβούν στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, ώστε να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες σε αίθουσες διδασκαλίας στον δήμο.

Με μια ανακοίνωση τους, κάνουν γνωστά τα προβλήματα και περιγράφουν τους ακατάλληλους χώρους που πολλοί μαθητές κάνουν μαθήμα στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου: 

«Οι γονείς στο Δήμο μας αισθάνονται πολίτες γ΄ κατηγορίας. Εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια και ενώ ο αριθμός των νέων μαθητών συνεχώς αυξάνεται κατά πολύ, τα μόνα μέτρα που παίρνονται σταθερά για την αντιμετώπιση του προβλήματος της σχολικής στέγης είναι οι προσωρινού χαρακτήρα προκατασκευασμένες αίθουσες (προκατ) και το κλείσιμο διαδρόμων, ή βοηθητικών χώρων, με γυψοσανίδες».

Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
www.seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης