Δράμα: Τα παπούτσια για τον κρατούμενο έκρυβαν... χασίς

Δράμα: Τα παπούτσια για τον κρατούμενο έκρυβαν... χασίς

Οι αστυνομικοί τον υποψιάστηκαν και έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στο εσωτερικό τους, όπου βρήκαν κρυμμένες προσεκτικά 12 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,7 γραμμαρίων

Δράμα: Τα παπούτσια για τον κρατούμενο έκρυβαν... χασίς
Να βγάζει κέρδος όσο διάστημα θα παρέμενε κρατούμενος φιλοδοξούσε ένας μη νόμιμος μετανάστης από την Αλγερία και έπεισε ένα νεαρό ομοεθνή του να του «περάσει» ναρκωτικά, για να τα διακινεί σε άλλους αλλοδαπούς στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Δράμας.

Ο 19χρονος Αλγερινός πήγε κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στο Κέντρο στο Παρανέστι της Δράμας και επιχείρησε να δώσει στον 41χρονο κρατούμενο ένα ζευγάρι παπούτσια. Όμως, οι αστυνομικοί τον υποψιάστηκαν και έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στο εσωτερικό τους, όπου βρήκαν κρυμμένες προσεκτικά 12 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,7 γραμμαρίων.

Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη μαζί με τον κρατούμενο και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και παραπέμφθηκαν μαζί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης