Συλλήψεις για χασίς σε Κέρκυρα, Πρέβεζα και Λαμία

Συλλήψεις για χασίς σε Κέρκυρα, Πρέβεζα και Λαμία

Οργανωμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας σε όλη την Ελλάδα

Συλλήψεις για χασίς σε Κέρκυρα, Πρέβεζα και Λαμία
Επαληθεύτηκαν οι πληροφορίες που είχαν δεχθεί οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για έναν 40χρονο Έλληνα, ο οποίος έκανε διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων χασίς σε περιοχές της Κέρκυρας και συνελήφθη στο σπίτι του με οργανωμένη επιχείρηση.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, τόσο στην κατοικία του δράστη όσο και στους βοηθητικούς χώρους της, βρέθηκαν 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε έναν 36χρονο στην Πρέβεζα, αποκάλυψε κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 84,6 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι και μία αυτοσχέδια συσκευασία με λαθραίο καπνό βάρους 152,5 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του. Ο 36χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 30χρονος Έλληνας μετά από έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε και στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν 50,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και μία σιδερογροθιά. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης