Τα πήρε όλα κι έφυγε αλλά δεν... διέφυγε!

Τα πήρε όλα κι έφυγε αλλά δεν... διέφυγε!

Ένας 30χρονος τρύπωσε στο σπίτι 69χρονου και το άδειασε - Του πήρε τρία κυνηγετικά όπλα και το αυτοκίνητο - Τελικά συνελήφθη από την ΕΛΑΣ στο Μεσολόγγι 

Τα πήρε όλα κι έφυγε αλλά δεν... διέφυγε!
Τίποτα δεν άφησε που να μην το αρπάξει ένας 30χρονος ο οποίος τρύπωσε στο σπίτι ενός  69χρονου στο Ευηνοχώρι και του πήρε ακόμη και το αυτοκίνητο στο οποίο φόρτωσε τα υπόλοιπα κλοπιμαία! Μάλιστα, του προκάλεσε και νομικούς μπελάδες καθώς μεταξύ άλλων έκλεψε και τα τρία κυνηγετικά του όπλα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος γλίτωσε τελικά την παραπομπή στην δικαιοσύνη για πλημμελή φύλαξη οπλισμού, γιατί ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Το αυτοκίνητο και τα όπλα του θύματος βρέθηκαν στην κατοχή του, όπως και το πορτοφόλι που έκλεψε και είχε μέσα 40 ευρώ. Βρέθηκε επίσης η ταυτότητα του 69χρονου και μια κάρτα ανάληψης την οποία δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει ο δράστης! Ο 30χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για  διακεκριμένες κλοπές. 

Κλείσιμο
*** «Άρωμα» γυναίκας είχε η διάρρηξη ενός σπιτιού στην Κέρκυρα το πρωί της Τρίτης, με λεία κοσμήματα αξίας 700 ευρώ. Οι άνδρες της Ασφαλείας συνέλαβαν μια 57χρονη Ελληνίδα που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πωρτοδικών Κέρκυρας, ενώ αναζητούν και τους συνεργούς της, έναν άνδρα αγνώστων στοιχείων και μία 49χρονη γυναίκα.

*** Βρήκε ξεκλείδωτο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στα Τρίκαλα και “βούτηξε” από μέσα ένα  τσαντάκι που περιείχε έναν φορητό υπολογιστή και διάφορα εξαρτήματά του, ένας 35χρονος Έλληνας. Όμως, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης