Κατερίνη: Ξέρουν τον «εγκέφαλο» παράνομης υιοθεσίας

Κατερίνη: Ξέρουν τον «εγκέφαλο» παράνομης υιοθεσίας

Πρόκειται για έναν 50χρονο Βούλγαρο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης

Κατερίνη: Ξέρουν τον «εγκέφαλο» παράνομης υιοθεσίας
Πέντε μήνες μετά την σύλληψη των Βούλγαρων βιολογικών γονιών ενός νεογέννητου κοριτσιού που δόθηκε παράνομα για υιοθεσία σε άτεκνο ζευγάρι έναντι αμοιβής 8.000 ευρώ στην Κατερίνη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τον “εγκέφαλο” της αγοραπωλησίας που είναι ομοεθνής τους.

Πρόκειται για έναν 50χρονο Βούλγαρο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, καθώς διαπιστώθηκε ότι αυτός εντόπισε στην πατρίδα του το ζευγάρι των ομοεθνών του ηλικίας 36 και 32 χρόνων που είχαν ανάγκη από χρήματα και τους μετέφερε στην Ελλάδα, με σκοπό μόλις γεννήσει η γυναίκα να πουλήσει το νεογέννητο. Μάλιστα, έφερε σε επαφή την βιολογική μητέρα με το ζευγάρι Ελλήνων που θα υιοθετούσαν το μωρό.

Κλείσιμο
Παρ' όλο που η 32χρονη γέννησε κανονικά ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Οκτώβριο του 2016, η συναλλαγή ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή. Όμως, οι βιολογικοί γονείς συνελήφθησαν τότε μαζί με δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 41 χρόνων που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση. Οι αστυνομικοί έστειλαν στις αρχές της Βουλγαρίας τασ τοιχεία της υπόθεσης για να αναζητηθεί ο 50χρονος μεσολαβητής και ερευνούν αν έχει οργανώσει και άλλες παράνομες υιοθεσίες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης