Νέο πρόσωπο στην δολοφονία του επιχειρηματία στην Κρήτη

Νέο πρόσωπο στην δολοφονία του επιχειρηματία στην Κρήτη

Το συγκεκριμένο πρόσωπο κατονομάζει στη νέα κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή ο 33χρονος συνέταιρος του θύματος

Νέο πρόσωπο στην δολοφονία του επιχειρηματία στην Κρήτη
Ένταλμα σύλληψης αναμένεται να εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Ηρακλείου σε βάρος ενός άνδρα από την Αττική, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 39χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ, που βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Ιανουάριο στην περιοχή της Ρογδιάς στο Ηράκλειο.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο κατονομάζει στη νέα κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή ο  33χρονος συνέταιρος και (για περισσότερα από 15 χρόνια) φίλος του θύματος ο οποίος έκανε από την πρώτη στιγμή λόγο για ένα ακόμη άτομο που συμμετείχε στη δολοφονία, εκτός από τον 24χρονο τσιγγάνο φίλο του που έχει προφυλακιστεί όπως και ο ίδιος. Τότε, μιλούσε αόριστα για έναν «μπράβο» και έδινε μόνο το μικρό του όνομα. Όμως, στη νέα κατάθεσή του τον κατονομάζει πλήρως αναφέρει ότι το άτομο αυτό βρισκόταν εκείνη την περίοδο στο Ηράκλειο και μετέφερε τον άτυχο 39χρονο στο ρυάκι όπου δέχθηκε την φονική επίθεση.

Κλείσιμο
Η αποκάλυψη της δολοφονίας που είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη, είχε γίνει στις 10 Ιανουαρίου. Τότε, το πτώμα του Ιάκωβου Εμμανουήλ, πατέρα δύο παιδιών, είχε βρεθεί στην περιοχή της Ρογδιάς με χτυπήματα στο κεφάλι από τα οποία είχε υποστεί συντριπτικό κάταγμα στη ρινική χώρα και μώλωπες σε όλο του το σώμα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης