Δράμα: Έπιασαν Βούλγαρο για τη γνωστή απάτη με τα δήθεν τροχαία

Δράμα: Έπιασαν Βούλγαρο για τη γνωστή απάτη με τα δήθεν τροχαία

Ο 41χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Εγνατία οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης

Δράμα: Έπιασαν Βούλγαρο για τη γνωστή απάτη με τα δήθεν τροχαία
Στα ίχνη άλλης μιας σπείρας απατεώνων που δραστηριοποιούνταν στη βόρεια Ελλάδα εξαπατώντας ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους προκάλεσαν θανατηφόρο τροχαίο, βρέθηκε η Ασφάλεια Δράμας με τη σύλληψη του Βούλγαρου «εισπράκτορα» στη μοναδική επιτυχημένη απάτη μετά από 15 απόπειρες!

Ο 41χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Εγνατία οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης, λίγη ώρα αφ’ ότου είχε πάει σε ραντεβού που είχαν κλείσει οι συνεργοί του με μια 84χρονη από τη Δράμα, η οποία του παρέδωσε 600 ευρώ νομίζοντας ότι το παιδί της θα απέφευγε τις νομικές συνέπειες. Πάνω του βρέθηκαν 585,50 ευρώ, που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο της έρευνας αποκαλύφθηκε ότι τα μέλη της σπείρας είχαν αποπειραθεί την ίδια ημέρα να εξαπατήσουν άλλους 15 ηλικιωμένους πολίτες στη Δράμα και την Καβάλα, στους οποίους συστήθηκαν τηλεφωνικά ως αστυνομικοί και προσπάθησαν να τους αποσπάσουν συνολικά 290.000 ευρώ, κοσμήματα και χρυσές λίρες! Όμως, η μόνη που «τσίμπησε» το δόλωμα ήταν η 84χρονη. 
 
Σε βάρος του 41χρονου Βούλγαρου σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτη τετελεσμένη και σε απόπειρα, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη. Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης